Da li je rak izlječiv

Dobrodošli na moj blog

22.01.2009.

Sve o raku njegovom liječenju prirodnim putem

U idućih nekoliko dana,nedjelja, mjeseci objaviću sve što imam i što sam u zadnjih par godina sakupio o ovome, razgovarao sa raznim ljudima, pretražio sve moguće forume .... Strpljenja samo sve ionako bude dobro na kraju.

22.01.2009.

Terapija gladovanja

Brojsova terapija gladovanjem, uz sokove od povrća i
čajeve, jeste operacija bez skalpela koju, najfinije dozirano, vrši
crvena tjelesna tečnost. Krv se skroz obnavlja, doprinoseći potpunoj
eliminaciji ćelija raka iz organizma, u čemu razni čajevi igraju specifičnu
ulogu.
Mislimo da ne treba skroz zanemarivati ovu mogućnost izlječenja raka,
jer njemački liječnik Brojs (Breuss) svojevremeno je pravio čuda
ovakvom vrstom terapije.

Preuzeto sa
http://www.advance.hr/zdravlje/hrana/108/rudolf-breuss-%28-brojs%29-iidio.html

Da bi taj Breussov sok učinio čudo moraju se strogo poštivati SVA pravila, SVE preporuke "totalne terapije", a koje se otprilike svode na slijedeće:

OTROVI
Izbacite iz kuće sve što vas truje
1.Izbaciti iz kuće SVE otrove,(pogotovo NAFTALIN), sve umjetne mirise, sva kemijska sredstva za čišćenje..uključujući tu i sredstvo za pranje posuđa (masnoća se obriše papirnim ručnicima, posuđe se prokuha i opet obriše papirnim ručnicima - te je savršeno čisto) Strogo izbjegavati svo keramičko posuđe, a pogotovo plastično! NIKADA u njima ne praviti salatu s octom ili limunom. Kad kažem SVE, onda doslovno mislim na sve otrove. Sredstva za pranje, omekšavanje, izbjeljivanje, skidanje mrlja...itd. Još uvijek na tržištu postoje dobri, stari sapuni za pranje rublja, koji ne ostavljaju svoje otrove u rublju, a koje tijelo direktno upija kroz pore kože. Ne tvrdim da morate sve prati na ruke, niti ja to ne radim, ali kad se radi o teškoj bolesti treba iskljuciti i svesti na minimum sva moguća dodatna trovanja organizma. Da ne nabrajam dalje...vi najbolje sami znate što ste sve donijeli u kuću da biste se osjećali "ugodnije", od mirisnih svijeća...preko dezodoransa za osvježivanje zraka...pa do - raznih alergija i bolesti!

Breussov savjet, koji nema veze sa religijom, ali ima veze sa zdravim razumom, jer su ga još od biblijskih vremena koristili za raskuživanje prostora - TAMJAN. Pokušajte nabaviti tamjan i svakih 14 dana njime pročistiti zrak, makar u prostoriji gdje boravi bolesnik. Ako netko ne podnosi miris tamjana, jednostavno je nakon toga dobro i dugo zračite.

Preuzeto sa:
http://www.advance.hr/zdravlje/hrana/108/rudolf-breuss-%28-brojs%29-iidio.html
22.01.2009.

Brojsova dijeta gladovanja protiv raka

ZNANJE je jedino efikasno sredstvo u borbi za zdrav život.
Ne trebamo tražiti "dežurnog krivca" - sami smo odgovorni za sve što nas je snašlo.
Umjesto da se naučno ispitaju dokazani efekti Breussove "totalne terapije", da bi se pomoglo napaćenim ljudima, uslijedili su "niski udarci" protiv  Breussa, koji su čak išli toliko daleko da su povrće predviđeno za terapiju proglasili - kancerogenim. Apsurdno i istinito. Kao i nakon pronalaska amigdalina (leatril, vitamin B17) od strane Krebsa - sva istraživanja koja su od farmaceutske industrije uslijedila imala su za cilj da dokažu ne efikasnost ovog lijeka i terapije nego da ukažu na sadržaj cijanida koji se nalazi usastavu tog vitamina i da svijet dezinformiše o tome da je njegova upotreba opasna, iako je ogromnu dozu istog sam Krebs pred novinarima ubrizgao sebi, ostao živ i inače doživio preko 90 godina.
Ipak kad se pogleda realno u svijetu PROFITA gdje živimo, mnogo više ljudi živi od "istraživanja" raka nego što umire. Ono što boli i što je protivno ljudskom rodu je da oni žive na račun patnje bolesnih i to tako da im ionako loše stanje pogoršavaju. Nedaju im da se izliječe nego im produžavaju agoniju cijedeći iz njih svoju zaradu do smrti unesrećenog. Humano zar ne!!!???
Bez obzira na koji način je rak stvoren, forsiran ili odgajan, u prirodi vjerujem da postoji lijek..
Možda ljudima kojima treba ili može pomoći prije nastanka tumora Brojsova  knjiga na ovoj adresi  http://www.speedyshare.com/528442626.html

<< 01/2009 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI
-

BROJAČ POSJETA
19437

Powered by Blogger.ba