beats by dre cheap

Terapija gladovanja

Brojsova terapija gladovanjem, uz sokove od povrća i
čajeve, jeste operacija bez skalpela koju, najfinije dozirano, vrši
crvena tjelesna tečnost. Krv se skroz obnavlja, doprinoseći potpunoj
eliminaciji ćelija raka iz organizma, u čemu razni čajevi igraju specifičnu
ulogu.
Mislimo da ne treba skroz zanemarivati ovu mogućnost izlječenja raka,
jer njemački liječnik Brojs (Breuss) svojevremeno je pravio čuda
ovakvom vrstom terapije.

Preuzeto sa
http://www.advance.hr/zdravlje/hrana/108/rudolf-breuss-%28-brojs%29-iidio.html

Da bi taj Breussov sok učinio čudo moraju se strogo poštivati SVA pravila, SVE preporuke "totalne terapije", a koje se otprilike svode na slijedeće:

OTROVI
Izbacite iz kuće sve što vas truje
1.Izbaciti iz kuće SVE otrove,(pogotovo NAFTALIN), sve umjetne mirise, sva kemijska sredstva za čišćenje..uključujući tu i sredstvo za pranje posuđa (masnoća se obriše papirnim ručnicima, posuđe se prokuha i opet obriše papirnim ručnicima - te je savršeno čisto) Strogo izbjegavati svo keramičko posuđe, a pogotovo plastično! NIKADA u njima ne praviti salatu s octom ili limunom. Kad kažem SVE, onda doslovno mislim na sve otrove. Sredstva za pranje, omekšavanje, izbjeljivanje, skidanje mrlja...itd. Još uvijek na tržištu postoje dobri, stari sapuni za pranje rublja, koji ne ostavljaju svoje otrove u rublju, a koje tijelo direktno upija kroz pore kože. Ne tvrdim da morate sve prati na ruke, niti ja to ne radim, ali kad se radi o teškoj bolesti treba iskljuciti i svesti na minimum sva moguća dodatna trovanja organizma. Da ne nabrajam dalje...vi najbolje sami znate što ste sve donijeli u kuću da biste se osjećali "ugodnije", od mirisnih svijeća...preko dezodoransa za osvježivanje zraka...pa do - raznih alergija i bolesti!

Breussov savjet, koji nema veze sa religijom, ali ima veze sa zdravim razumom, jer su ga još od biblijskih vremena koristili za raskuživanje prostora - TAMJAN. Pokušajte nabaviti tamjan i svakih 14 dana njime pročistiti zrak, makar u prostoriji gdje boravi bolesnik. Ako netko ne podnosi miris tamjana, jednostavno je nakon toga dobro i dugo zračite.

Preuzeto sa:
http://www.advance.hr/zdravlje/hrana/108/rudolf-breuss-%28-brojs%29-iidio.html

Da li je rak izlječiv
http://cancer.blogger.ba
22/01/2009 13:26